Totalrenovering af hus udført af professionelle fagfolk

Totalrenovering af hus udført af professionelle fagfolk

Onder udfører tømrerarbejde

Kvalitet til tiden når vi laver totalrenovering af hus

Drømmer du om et hjem, hvor hvert eneste hjørne stråler af kvalitet, personlighed og funktionelt design? For mange husstande er totalrenovering af hus den gyldne løsning, der forvandler drøm til virkelighed. Hos E.O Tømrer & Entreprise er vi stolte eksperter i netop dette.

Vi bor i hjertet af Ballerup, men vores ekspertise og passion for renovering har ført os til mange hjørner af Storkøbenhavn og hele Nordsjælland. Gennem årene har vi realiseret utallige projekter, store som små, alt fra renovering af førstesalen, til totalrenovering af hus fra kælder til kvist. Uanset omfanget er vores mission altid den samme: At skabe unikke boligløsninger, hvor kvalitet og kundetilfredshed er i fokus.

Onder udfører tømrerarbejde

Kunderne er i centrum

Totalrenovering af hus er en kompleks opgave, der kræver nøje planlægning og en dyb forståelse for kundens vision. Derfor er tæt dialog med dig som kunde altafgørende. Vi lytter, rådgiver og skræddersyr en plan, der afspejler præcis dine ønsker og behov. Vi er med fra A-Z.

Vi forstår vigtigheden af din tid og frihed. Derfor siger vi: “Lad os klare opgaven”. Med E.O Tømrer & Entreprise ved roret, kan du trygt fortsætte din hverdag, velvidende at vi er i gang med at forvandle dit hjem til noget særligt. Vi overholder vores deadlines, respekterer dit budget, og sikrer, at resultatet af din totalrenovering af hus bliver intet mindre end perfekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis totalrenovering af hus lyder som den rette løsning for dig, så tøv ikke. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Lad os sammen finde den optimale løsning, der vil give dit hjem nyt liv.

Ring til os på 71 96 96 17, send en e-mail til info@eo-byg.dk, eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit projekt.

Få et tilbud på din opgave

Udfyld felterne herunder og få et uforpligtende tilbud retur. Ingen opgave er for lille eller for stor.

Hvorfor skal du vælge os?

 • Prisvindende tømrerfirma

  E.O Tømrer & Entreprise er kåret som Årets Håndværker 2019, 2020, 2021 & 2022.

 • Alt i tømrer- og entreprise

  Uanset hvad du står og skal have lavet, så udfører vi opgaven.

 • Tæt samarbejde med kunden

  Vi rådgiver og vejleder vores kunder til de bedste byggeløsninger.

 • Vi svarer inden for 24 timer

  Send os din opgave og ønsker, så vender vi tilbage inden for ét døgn.

E.O Tømrer & Entreprise er

Årets Håndværker 5 år i træk

E.O Tømrer & Entreprise blev Årets Håndværker 2019, 2020, 2021 & 2022.
Læs herunder, hvorfor vores kunder elsker os – og ofte kommer igen.