Renovering af hus

Har du overtaget et gammelt hus, som skal totalrenoveres? Skal du have istandsat førstesalen, så ungerne kan få mere plads? Eller har du arvet et gammelt skab, som trænger til en kærlig hånd? Måske skal du have skabt en sammenhæng mellem spisestue og køkken og skabe dét rum, som giver familien et sted at samles i hverdagen?

Uanset renoveringsopgavens omgang, står vi klar til at hjælpe fra start til slut.

Som med alle andre opgaver, betyder kvalitet og kundetilfredshed alt for vores måde at arbejde på. Vi lytter til dine ønsker og behov og giver dig en grundig og professionel rådgivning om alt – lige fra materialevalg til pris – forud for indgåelsen af en aftale.
Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan dit renoveringsprojekt bedst og hurtigst kan blive en realitet.

Lad en professionel klare renoveringen af dit hus, så du kan koncentrere dig om at leve og bo i det.

Rigtig mange par er nybagte forældre eller har små børn, når de køber deres første hus. På dette tidspunkt i livet, er økonomien ikke nødvendigvis rustet til at investere i et indflytningsklart, nyistandsat hus. Mange vælger derfor håndværkertilbuddet lidt længere nede af vejen. En super god idé – hvis man vel at mærke griber det rigtigt an fra start.
Den romantiske idé om at pusle med detaljerne, mens ungerne enten leger i haven eller bygger Lego i et hjørne af stuen holder sjældent stik.

I stedet kan I se frem til en endeløs række af eftermiddage, weekender og ferier, som bliver ædt op af “projekt hus”. Ungerne bliver et projekt, som I skal have af vejen, så en af jer kan få ro til at arbejde, og den anden ender i lange perioder som “enlig forælder” med ansvaret for alt det praktiske. Og hvad med parforholdet? Det sparsomme overskud, I har tilbage, når værktøjet er pakket væk, ungerne er puttet, blespanden tømt og madpakkerne smurt, rækker højest til at splatte ud til Netflix eller HBO.
Er det sådan du ønsker at tilbringe den værdifulde tid med dine børn og din familie? Nej vel?
Vores bedste råd: Tag en professionel med på råd fra starten. Lad os sammen tage en snak om, hvor langt dine egne evner og interesser rækker, og hvor vi kan give en hjælpende hånd – og måske redde dit ægteskab 😉
For Lone og Morten blev drømmen om hus for eksempel til mareridtet om skilsmisse – heldigvis endte det godt. Læs mere her.

Vi dækker blandt andre disse områder:

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.