Om E.O Tømrer & Snedker

Da Önder fra Ballerup besluttede sig for at blive selvstændig med eget tømrerfirma var der meget der skulle overvejes grundigt: Hvad skulle gøre at kunderne valgte hans firma? Og hvordan skulle han i det hele taget få kunderne til at blive opmærksomme på ham og hans firma? Svaret på de spørgsmål er også blevet grundlaget for virksomhedens succes. Læs mere om Önder og hans arbejde med at opbygge et succesfuldt tømrerfirma her. 

Fra tømrersvend til selvstændig

Før Önder besluttede sig for at satse på en karriere som selvstændig, nåede han at opbygge en del erfaring indenfor branchen; dels som formand for flere store byggepladser, men også som projektleder for en større entreprenørvirksomhed. Så det var ikke manglen på fast arbejde, der gjorde at han endelig tog beslutningen om at blive selvstændig. Derimod var det ønsket om at få foden under eget bord, og lave mere af det han elsker der fik ham til at springe ud som iværksætter.

Statsede på kvalitet og pålidelighed

E.O Tømrer og Snedker ApS bygger på en filosofi om at kunderne efterspørger pålidelighed og kvalitet når de skal have udført private tømrer og snedkeropgaver. Det har fra starten været et mål for Önder at have en meget høj standard omkring de helt grundlæggende ting. Således er det ikke kun det udførte arbejde der skal være i orden, men også kundens oplevelse af kontakten med Önder og hans firma.

E.O Tømrer og Snedker ApS består udover Önder selv af en lærlingen Haydar der kom til i vinteren2018, kort tid efter virksomheden blev etableret.

Belønnet med årets håndværker 2019 og elite smiley hos www.anmeld-håndværker.dk

Førnævnte filosofi har betydet at Önder mindre end et år efter han startede sit firma, fik titlen som Årets Håndværker 2019 i kategorien “Tømrer (0-4 ansatte) 2019”. Samtidig har han på den korte tid indsamlet mere end 80 kundeanmeldelser der har givet ham status af “Elite” med en karakter på 4.9 ud af 5. Se mere hos Anmeld Håndværker her. 

Önder til awardshow, hvor han modtog prisen for “årets håndværker”

Forbillede fra Ballerup

“Jeg vil gerne vise at man sagtens kan nå langt hvis man vil!” udtaler Önder, hvis kurdiske forældre kom hertil fra Tyrkiet, og henviser til unge med minoritestbaggrund og deres tilbageholdenhed med at gå ind i håndværksbranchen. “Det kan man sagtens, og man kan også få succes – det handler bare om at have værdierne i orden og så arbejde hårdt, og det budskab vil jeg gerne sprede” fortæller han videre. Det har foreløbigt resulteret i et samarbejde med Ballerup Kommune om at besøge skoler og institutioner med foredrag, der forhåbentlig kan skubbe de unge mennesker i retningen af at udleve deres drømme uden at hænge fast i egne og andres forestillinger om hvad man kan og ikke kan.

Familiefar

Privat er Önder gift og har to drenge som også har lagt navn til firmaet. Således udgør E’et og O’et initialerne i sønnernes fornavne (Emir og Omar). Han og familen er bosat i Ballerup, hvor han også er født og opvokset.

Alle typer tømreropgaver i Nordsjælland og København

Hos E.O Tømrer & Snedker ApS udføres alle typer tømreropgaver, fra de små til totalentrepriser på køkken, bad & toilet, tilbygninger, garager, terasser med mere.
Hvis du vil have et tilbud, så tøv ikke med at bruge kontaktformularen her på siden eller ring til os på telefon 71 96 96 17.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.