E.O Tømrer & Snedker ApS kåret til Årets Tømrer i 2019

Cirkusbygningen var fyldt til bristepunktet, da håndværkerens prestigefyldte ”Oscar” statuette – ”Smiley Håndværk – Din Garanti” – blev uddelt for 8. gang til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.

For første gang blev det store awardshow afholdt over to aftener, da mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier – bl.a. den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere.

Inde i Cirkusbygningen fejrede næsten 2.000 branchefolk fra hele landet det gode håndværk med gallamiddag, prisuddeling og show. Felix Smith var vært og styrede slaget, som blev transmitteret LIVE på Facebook, så alle håndværkerens svende, kollegaer og familie, der ikke kunne få plads i den udsolgte Cirkusbygning, kunne følge med. Folketingets formand Pia Kjærsgård kastede stjernedrys sammen med mange kendte som Adam Duvå Hall, Vicky Berlin, Thomas Wivel, Joachim Boldsen m.fl., der alle stod i kø for at uddele en af de 45 priser.

Backstage styrede Jan-Erik Messmann transmitteringen til Facebook, hvorfra mere end 40.000 fulgte med live over de to aftener og kunne se de stolte vindere give deres sejrsinterview.

Tallene taler for sig selv

Det går godt hos E.O Tømrer & Snedker ApS. Foruden at have sin dygtige lærling, Haydar Arabaci, med som finalist i kategorien Årets Håndværkerlærling, kunne Ønder Yazar selv tage prisen som Årets Tømrer (0-4 ansatte):

”Det er helt vanvittigt og svært at beskrive, man er lidt oppe at ringe. Vi gør meget ud af at altid lade kunden komme i første række, hvilket jeg også selv går forrest for at vise. Vi gør alt for at holde prisen og holde vores aftaler, og det har givet pote, hvilket vores anmeldelser med rene topkarakterer også viser. Tallene taler for sig selv”, fortæller en stolt Ønder Yazar og fortsætter:

”Titlen her gør en forskel. Alle kan sige de er verdensmestre, men det her giver os en synlig reference, som i den grad er et skulderklap til både min lærling og min familie. Uden dem ville det her slet ikke kunne lade sig gøre. Nu har vi mulighed for at vise, vi er blandt de bedste, og det glæder jeg mig til at fejre med de folk, der betyder ekstra meget”, slutter han. 

Håndværkerne leverer stor tilfredshed

Håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt. 

“Vi har netop kåret de bedste håndværkere i Danmark – og nu kan vi ønske Ballerup et stort tillykke med den ære det er, at have Årets Tømrer (0-4 ansatte) beliggende i byen. Det glæder mig at se, håndværkerne yder så godt arbejde hos kunden og leverer flot på overordnet tilfredshed, hvilket har toppet og i år samlet er på 4.78 ud af 5 mulige.  

Sammen kan vi glæde os over, at vi nu på 8. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker”, udtaler Stifter af anmeld-haandvaerker.dk, Peter Birkelund.

Står du med byggedrømme og betyder kvalitet og godt håndværk noget for dig? Så kontakt os allerede i dag.


 

 

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.