Udskiftning/montering af vinduer og døre i Glostrup

Når vi bevæger os rundt i Glostrup og omegn, ser vi mange ældre huse, som kunne have stor fordel af at få udskiftet døre og vinduer.

Der er rigtig mange penge, som hver måned flyver ud gennem små sprækker og utætheder i gamle vinduer og døre. Gråspurvene i Glostrup har det dejlig varmt, men hvad med din pengepung?

Bor du i Glostrup, og overvejer du at få udskiftet eller renoveret dine gamle døre og vinduer, så er du kommet til de rette.

Ring og lad os sammen finde ud af, hvor meget du kan spare.

Hos E.O Tømrer og snedker ApS er du sikret den bedste service til den bedste pris – og oven i købet omfattende kendskab til dit lokalområde.
Måske vi allerede har skiftet døre og vinduer for din nabo eller andre bekendte? Ellers er det vores absolutte succeskriterium, at du vil anbefale os til dine lokale bekendte, når vi har løst en opgave for dig.

Vi finder vores professionelle motivation og stolthed i den positive feedback, som vi modtager fra vores kunder, når vi møder dem i vores fælles lokalområde; i- og omkring Glostrup.

Kontakt os i dag, og lad os give vores bud på, hvordan dit hus – og dine pengepung – kan have glæde af en udskiftning af døre og vinduer.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.