Udskiftning/montering af køkken i Måløv

Bor du i Måløv, og er det ved at være tid til en udskiftning eller renovering af dit køkken? I så fald er du havnet det rette sted.

Vi er en mindre tømrer- og snedkervirksomhed med lokal forankring i Måløv og omegn og med stor ekspertise og erfaring indenfor alt i køkkenrenovering – stort som småt.

For os betyder det ikke noget, om du tænker i den helt store transformation fra 70’er-køkken og til samtalekøkken, eller om du blot ønsker at få udskiftet et par låger. Vi står klar til at hjælpe med alle typer af opgaver på din opfordring.

Ring til os allerede i dag og tag os med på råd. Vi hjælper dig gerne med at videreudvikle og kvalificere dine køkkendrømme, så de hurtigt kan blive en realitet.

Køkkenet er ubestridt husets vigtigste rum for de fleste moderne, danske familier. Hvorfor ikke gøre det til en personlig oase med plads til, og mulighed for, meget mere end bare at lave mad. Forestil dig, at alle eftermiddagsaktiviteter, lige fra lektielæsning til Lego-bygning og madlavning, kan foregå i umiddelbar nærhed af køkkenet. Så tvinges I ikke til at være adskilt i de få, men vigtige timer, i har sammen om eftermiddagen.

Kontakt os og lad os sammen se på mulighederne i dit køkken!

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.