Udskiftning/montering af køkken i Herlev

E.O Tømrer og snedker ApS er din lokale håndværker, hvis du bor i Herlev eller omegn og skal have udskiftet eller renoveret dit køkken.

For os er det ikke opgavens omfang, der er det afgørende. Vi løser stort som småt, og vi står altid klar til at få dine køkkendrømme til at gå i opfyldelse.

Ring til os i dag og få vores bud på, hvordan du hurtigt kan komme fra idé til virkelighed.

Vi har erfaring med alt lige fra udskiftning af låger eller skabe og til de helt store og gennemgribende renoveringer af trætte og slidte 70’er køkkener.

Måske vi allerede har været forbi din nabo, eller du har fået os anbefalet af en bekendt? Det er nemlig altid vores mål, at vores kunder, med god samvittighed, anbefaler os til venner og bekendte.
Vi sætter en ære i at være din foretrukne, lokale håndværker, når det kommer til montering, renovering eller udskiftning af køkkener i Herlev og omegn.

Intet er for os, større motivation til at fortsætte det gode arbejde, end når vi møder vores kunder i lokalområdet og modtager et smil eller en hilsen – så ved vi, at vi gør det godt!

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit køkken? Kontakt os nu, og kom hurtigt fra idé til virkelighed.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.