Tagrenovering eller nyt tag

Trænger dit tag til et tagtjek, skal det renoveres eller skal du have et helt nyt tag?

Tag os med på råd. Vi har omfattende erfaring i alt lige fra at identificere eventuelle problemer, renovere det nødvendige eller foretage en total udskiftning af tag og/eller tagkonstruktion.
Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og økonomi – både nu og på den lange bane.

Kontakt os gerne for en snak og et uforpligtende tilbud.

renovering af tag

Rettidig omhu kan spare dig for mange penge

Et tæt og sundt tag er alfa og omega for et sundt hus. En fejl eller utæthed i taget kan have voldsomme økonomiske – og i værste fald sundhedsmæssige – konsekvenser, hvis ikke den opdages og udbedres i tide. Der kan gå lang tid fra en utæthed opstår til den resulterer i umiddelbart synlige skader. I den tid kan der dog være sket stor skade. For eksempel i form af tilvækst af skimmelsvamp og råd.
Elementernes rasen er desuden hårde ved dit tag. De mange skift i temperatur og luftfugtighed, som kendetegner det danske klima, slider dagligt på taget. Ligeså gør sol, blæst, regn, sne samt våde og rådnende blade.
Kort sagt; dit tag har brug for ekstra opmærksomhed, hvis det ikke skal bukke under for elementerne og den daglige slitage. En gennemgang af taget – foretaget af en professionel – kan spare dig mange kvaler og penge i sidste ende.

Vi dækker blandt andre disse områder:

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.