Renovering af hus i Måløv

E.O. Tømrer og snedker ApS er det helt rigtige sted at havne, hvis du har brug for professionel hjælp og sparring i forbindelse med renoveringen af dit hus i Måløv eller omegn?

Vi har mange års erfaring med renovering af huse, og vi overlader intet til tilfældighederne.

Har du netop underskrevet købskontrakten på et håndværkertilbud, og mærker nu koldsveden pible ned ad ryggen ved tanken om det omfattende renoveringsarbejde, der ligger forude?
Fortvivl ikke; vi står klar til at hjælpe dig i lige præcis det omfang, du har brug for.
Vi giver plads til, at dine egne gør-det-selv-evner kan blomstre, og vi står klar, når du rammer grænsen af din egen formåen.

Ring til os i dag, og lad os sammen finde den løsning, der passer dig!

Hos E.O. Tømrer og snedker ApS. drømmer vi om at ramme toppen af listen over foretrukne håndværkere i Måløv og omegn. Vi lever for – og af – glade og tilfredse kunder, og vi har muligvis allerede været forbi din nabo?

Det er vores mål, at du vil anbefale os til venner, bekendte og familie i dit lokalområde, så vi går altid den ekstra mil for at sikre et godt resultat.

Skal vi hjælpe dig godt i gang? Tøv ikke med at kontakte os. Vi giver gerne vores bud på den bedste løsning, med afsæt i dine egne ideer, drømme og selvfølgelig din pengepung.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.