Renovering af hus i Ballerup

Har du købt et håndværkertilbud i Ballerup eller omegn, og skal du have hjælp med renoveringen af dit nye hus? Eller er det på tide, at din bolig skal totalrenoveres?
E.O. Tømrer og snedker ApS er i så tilfælde den helt rette partner for dig.

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner og drømme om at være din foretrukne lokale håndværker, når det kommer til tømrer- og snedkerarbejde i Ballerup og omegn.

Kontakt os i dag, og lad os give et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe boligejere ud af renoveringsprojekter, som er vokset dem over hovedet. Det kan være fristende at lade sig forføre af drømmen om selv at stå for renoveringen af et hus, men der er mange fordele forbundet med at have professionelle med på råd.
Vi står klar til at hjælpe med at gøre drømmehuset til en realitet – uanset om vi skal stå for det hele, eller du bare har brug for et professionelt supplement til dine, i øvrigt veludviklede, gør-det-selv-evner.

Ring nu og kom hurtigt og nemt videre på vejen mod din drømmebolig.

Hvad siger vores kunder om os?

Vi er medlem af anmeld-haandvaerker.dk der er en privat administreret smiley-ordning for landets håndværker virksomheder. Vi har valgt at være medlemmer da vi på den måde kan dokumentere vores kunders tilfredshed. Hvis du gerne vil vide hvad vores kunder syntes om os og vores arbejde kan du læse nedenstående anmeldelser.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.