Køkken – vores ydelser

Er du træt af at se på de gamle låger, plader og flader og overvejer du en total- eller delvis renovering af dit gamle køkken?
Vi står klar til at hjælpe med alt lige fra montering af en enkelt bordplade til nedtagning af et gammelt køkken og opsætning af et helt nyt.

Skal dit køkken have et løft? Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på, hvordan din drøm kan omsættes til virkelighed.

Renovering af køkken ydelse

En investering i køkkenet er en investering i familien

Køkkenet er ubestridt dét rum, danske familier opholder sig mest i. Køkkenet er blevet det naturlige samlingspunkt både morgen og aften, og det er i køkkenet, vi skaber vores fællesskab i en travl hverdag – både når vi er fælles om tilberedningen eller blot fælles om at sætte maden til livs.
I større og større grad flytter hjemmets andre rum ind i køkkenet:
Der skal være plads til, at ungerne kan lave lektier, mens forældrene laver mad. Der skal være komfortable siddepladser, hvor gæster kan slænge sig med et glas vin i en loungeagtig stemning, mens værtsparret, i engageret konversation, roligt rører i gryden, anretter tapas eller ruller sushi. Allerhelst kan ungernes eftermiddagsleg foregå i køkkenet – eller i umiddelbar forlængelse heraf, så vi ikke tvinges til at være adskilt i de få men kostbare timer, vi har sammen i hverdagen.
Hvorfor ikke sikre, at køkkenet bliver et optimalt arbejdsrum og samtidig et hyggeligt og rart sted at være? Et sted med plads til alt og alle og ikke mindst til at være sammen.
Vi står klar til at hjælpe med dit køkkenprojekt – uanset dets omfang.

Vi dækker blandt andre disse områder:

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.