Vi udfører mange typer af tømrer og snedkeropgaver. Se et udpluk her

Udskiftning/montering af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre er en fornuftig og langsigtet investering, som hurtigt kan gøre en forskel og ses på din varmeregning.

Vi hjælper med alt, lige fra udskiftning af en enkelt dør eller vindue til komplette udskiftninger af hele dør og vinduespartier i hele huset. Tag os med på råd og vær sikker på et godt og holdbart resultat.

Udskiftning/renovering af køkken

Drømmer du om et nyt køkken, eller skal du have skiftet eller opfrisket enkeltelementer i dit gamle? Ingen opgave er for stor eller lille for os.

Vi brænder for at hjælpe dig med at gøre husets vigtigste rum til lige præcis dét omdrejningspunkt og samlingssted, som bedst opfylder netop din families behov.

Tagrenovering eller nyt tag

Et sundt tag er alfa og omega for at have et sundt hus. Trænger dit tag til et eftersyn, en kærlig hånd eller måske en komplet udskiftning?

Kontakt os nu! Det kan blive dyrt at vente. Vi foretager altid en grundig vurdering af dit tag og foreslår en løsning med udgangspunkt i dit behov og pengepung.

Tilbygning

Mere plads til ungerne? En carport til bilen? En vinterhave til hyggelæsning og forspiring? Eller måske et helt tredje tilbygningsprojekt?

Vi hjælper vores kunder med at tilbygge med særligt blik for netop dét behov, som er udgangspunktet for tilbygningen.

Vi rådgiver dig gerne helt fra start, så du er sikker på at disponere og udnytte de ekstra kvadratmeter bedst muligt.

Renovering af hus

Om det er et enkelt rum eller et helt hus, der skal renoveres, er du sikret den bedste hjælp hos E.O Tømrer og snedker ApS.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at resultatet bliver lige præcis, som du forestiller dig, og det er vores job at finde den bedste løsning til dig.

Tag os med på råd, og undgå at renoveringsprojektet spænder ben for familieliv og fritidsinteresser.

Specialopgaver

 Vi elsker vores felt, og derfor elsker vi også at udfordre vores evner og kompetencer – og ikke mindst vores kreativitet. 

Har du en specialopgave indenfor tømrer -eller snedkerarbejde, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi er med på den værste og tænker gerne med på en skør eller skæv idé, samt finder den bedste og mest kreative løsning. 

Totalentrepriser

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal bygge nyt, eller renovere?

Inden du beslutter dig for om du selv vil stå for at koordinere de forskellige håndværkere, der ofte er involveret i større byggeopgaver, eller om du skal benytte en hovedentreprenør, skal du gøre dig nogle overvejelser…

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.

Alt i tømrerarbejde. Alt i Snedkerarbejde. Vi dækker hele Sjælland.